Onko sinulla kysyttävää Chevroletistasi?

Haluatko ostaa uuden auton?

Uusien Chevrolet-mallien myynti on lopetettu

Uusien Chevrolet-mallien myynti on lopetettu Suomessa.

Chevroletin asiakkaana voit olla varma, että Chevrolet on sitoutunut palvelemaan sinua ja ajoneuvoasi tulevaisuudessa. Chevroletin valtuutetut korjaamot tarjoavat jatkossakin palveluita ja Chevroletin alkuperäisosia. Kaikki Chevrolet-mallien voimassa olevat kirjalliset takuu- ja huolto-ohjelmat ovat voimassa alkuperäisten sopimusten mukaisesti.

Länsi- ja Keski-Euroopassa on edelleen noin 2 000 Chevroletin huoltamoa, jotka takaavat autollesi kaiken mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavan huollon, korjaukset ja takuutyöt. Suomessa käytössäsi on 40 valtuutettua korjaamoa valmiina palvelemaan sinua. Löydät niiden osoitteet täältä.

Ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme, jos tarvitset lisätietoja: (09) 8171 0147.

Olen saanut huoltokutsun. Mitä minun pitää tehdä?

Noudata kirjeessä annettuja ohjeita ja varaa aika lähimpään valtuutettuun huoltamoon. Etsi lähin valtuutettu huoltamo verkkosivuillamme olevasta luettelosta.

Kuinka kauan / kuinka monta vuotta Chevrolet jatkaa autoni varaosien toimitusta?

Jatkamme Chevroletin alkuperäisosien toimittamista vähintään 10 vuotta siitä eteenpäin, kun viimeinen uusi Chevrolet on myyty Suomessa.

Hankin Chevroletin leasing-sopimuksella. Käytänkö leasing-kauden loppuun ja palautan auton suunnitellusti?

Leasing-sopimuksesi ei muutu mitenkään. Sinun tulee keskustella suoraan leasing-yhtiösi kanssa mahdollisista sopimusmuutoksista.

Ostin Chevroletin, jota ei vielä ole toimitettu. Saanko kuitenkin autoni?

Tilauksesi on edelleen voimassa. Käänny jälleenmyyjäsi puoleen auton toimitusaikaa koskevissa kysymyksissä.

Miksi Chevrolet on päättänyt jättää Euroopan markkinat?

Euroopan automarkkinoita on viime vuosina koetelleet monet negatiiviset tekijät, joiden vuoksi Chevroletin liiketoiminnan tulokset eivät ole olleet hyväksyttäviä, eikä niiden ole ennustettu paranevan lähitulevaisuudessa. Tästä syystä päätimme lopettaa Chevroletin henkilöautojen myynnin Länsi- ja Keski-Euroopassa. Chevrolet jatkaa kuitenkin kaikkien henkilöautomalliensa myyntiä Venäjän ja Itsenäisten valtioiden yhteisön alueilla. GM ei kuitenkaan vetäydy avainasemassa olevilta Euroopan markkinoilta: keskitämme tulevaisuudessa resurssimme Opel- ja Vauxhall-merkkeihin.

Lopetatteko yhteistyönne Manchester Unitedin kanssa samalla kun vetäydytte Euroopan uusien autojen markkinoilta?

Manchester Unitedin kanssa luotu yhteistyö on luonteeltaan maailmanlaajuista ja aiomme jatkaa sitä tulevaisuudessakin Chevrolet-brändin edistämiseksi kaikkialla maailmassa. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että Chevroletin rusetti löytyy nyt uusista Manchester Unitedin paidoista.