5-ovinen Chevrolet Cruze, perheauto

Chevrolet Cruze 5-ovinen - tiedot ja tuki

Saatatkin jo tietää, että Chevrolet lopettaa pian uusien autojen myynnin Euroopassa. Kaikki asiakkaamme voivat tästä huolimatta luottaa edelleen Chevroletin huoltoliikkeiden palveluihin. Ja koska GM:n Euroopan kumppani on Opel, voimme auttaa sinua edelleen löytämään haluamasi auton.

Tutustu alla oleviin otsikkoihin löytääksesi etsimäsi.

Onko sinulla kysyttävää Chevroletistasi?

myChevrolet - Chevrolet-omistajien portaali

Katso omistajan käsikirjat ja tietoviihdejärjestelmien oppaat napsauttamalla tästä

Valtuutettuja huoltoliikkeitä

Vaikka Chevrolet lopettaakin uusien autojen myynnin Euroopassa, tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudessakin kaikki tarvittavat korjaus- ja huoltopalvelut valtuutetun korjaamoketjumme välityksellä. Ne tarjoavat jatkossakin samoja palveluita ja Chevroletin alkuperäisosia avain kuin tähän asti. Länsi- ja Keski-Euroopassa on edelleen noin 2 000 Chevroletin huoltamoa, joiden puoleen voit kääntyä. Suomessa on 40 valtuutettua korjaamoa valmiina palvelemaan sinua. Löydät niiden osoitteet täältä.

Valtuutettuja huoltoliikkeitä

Ajoneuvon takuu ja varaosat

Ajoneuvon takuu

Mielenrauhaa


Miksi tinkiä laadusta tai maksaa enemmän? Alkuperäiset Chevroletin osat:

  • On suunniteltu tarkoin sopimaan täydellisesti ja turvallisesti Chevrolet- tai Daewoo-autoosi
  • Sisältävät kahden vuoden takuun, jolloin voit nauttia täydellisestä varmuudesta
  • Tarjoavat parhaan arvon – säilytä asiakirjat alkuperäisiä Chevrolet-osia varten ja voit saada niillä jopa paremman jälleenmyyntihinnan

Haluatko ostaa uuden Cruze 5-ovinen-auton?

Se ei valitettavasti enää ole mahdollista. Jälleenmyyjämme maassa Suomessa ovat myyneet tämän kaunislinjaisen koko perheen hatchbackin kaikki jäljellä olleet kappaleet. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Opel tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisella tekniikalla ja ominaisuuksilla varustettuja korkealaatuisia ja tyylikkäitä ajoneuvoja.

Opel Astra sisältää paljon samoja hienoja ratkaisuja ja ominaisuuksia kuin Cruze. Älä unohda tutustua myös Opelin koko valikoimaan uutta autoa etsiessäsi.

Chevrolet-logo etusäleikössä