4-ovinen Chevrolet Aveo - pieni kaupunkiauto

Chevrolet Aveo 4-ovinen - tiedot ja tuki

You may already know that Chevrolet will be ceasing its new car sales operation in Europe soon. But our Chevrolet Authorised Repairers will remain to support all our customers with vehicle servicing and maintenance. Additionally – backed by Opel, our GM partner brand in Europe – we can still help you find the vehicle you’re looking for.
Whatever it is you need, scan the headings below to find it.

Onko sinulla kysyttävää Chevroletistasi?

myChevrolet - Chevrolet-omistajien portaali

Katso omistajan käsikirjat ja tietoviihdejärjestelmien oppaat napsauttamalla tästä

Valtuutettuja huoltoliikkeitä

Vaikka Chevrolet lopettaakin uusien autojen myynnin Euroopassa, tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudessakin kaikki tarvittavat korjaus- ja huoltopalvelut valtuutetun korjaamoketjumme välityksellä. Ne tarjoavat jatkossakin samoja palveluita ja Chevroletin alkuperäisosia avain kuin tähän asti. Länsi- ja Keski-Euroopassa on edelleen noin 2 000 Chevroletin huoltamoa, joiden puoleen voit kääntyä. Suomessa on 40 valtuutettua korjaamoa valmiina palvelemaan sinua. Löydät niiden osoitteet täältä.

Valtuutettuja huoltoliikkeitä

Ajoneuvon takuu ja varaosat

Ajoneuvon takuu

Mielenrauhaa


Miksi tinkiä laadusta tai maksaa enemmän? Alkuperäiset Chevroletin osat:

  • On suunniteltu tarkoin sopimaan täydellisesti ja turvallisesti Chevrolet- tai Daewoo-autoosi
  • Sisältävät kahden vuoden takuun, jolloin voit nauttia täydellisestä varmuudesta
  • Tarjoavat parhaan arvon – säilytä asiakirjat alkuperäisiä Chevrolet-osia varten ja voit saada niillä jopa paremman jälleenmyyntihinnan

Haluatko ostaa uuden Aveo 4-ovinen-auton?

Se ei valitettavasti enää ole mahdollista. Jälleenmyyjämme Suomessa ovat myyneet tämän upean 4-ovisen sedanin kaikki jäljellä olleet kappaleet. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Opel tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisella tekniikalla ja ominaisuuksilla varustettuja korkealaatuisia ja tyylikkäitä ajoneuvoja.

Tutustu Opelin koko valikoimaan ja etsi itsellesi parhaiten sopiva malli.

Opel logo on grill of car