Chevrolet tarjoaa omistajille mielenrauhaa

Vaikka Chevrolet Suomi onkin lopettanut uusien autojen myynnin, laaja valtuutettujen korjaamojen ja palvelupisteiden ketjumme on edelleen kaikkien Chevrolet-omistajien tukena. Lue lisää ohessa...

Uusien autojen myynti on lopetettu

Uusien Chevrolet-mallien myynti on lopetettu Suomessa.

Chevroletin asiakkaana voit olla varma, että Chevrolet on sitoutunut palvelemaan sinua ja ajoneuvoasi tulevaisuudessa. Chevroletin valtuutetut korjaamot tarjoavat jatkossakin palveluita ja Chevroletin alkuperäisosia. Kaikki Chevrolet-mallien voimassa olevat kirjalliset takuu- ja huolto-ohjelmat ovat voimassa alkuperäisten sopimusten mukaisesti.

Länsi- ja Keski-Euroopassa on edelleen noin 2 000 Chevroletin huoltamoa, jotka takaavat autollesi kaiken mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavan huollon, korjaukset ja takuutyöt. Suomessa käytössäsi on 40 valtuutettua korjaamoa valmiina palvelemaan sinua. Löydät niiden osoitteet täältä.

Ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme, jos tarvitset lisätietoja: (09) 8171 0147.

Valtuutettuja huoltoliikkeitä

Vaikka Chevrolet lopettaakin uusien autojen myynnin Euroopassa, tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudessakin kaikki tarvittavat korjaus- ja huoltopalvelut valtuutetun korjaamoketjumme välityksellä. Ne tarjoavat jatkossakin samoja palveluita ja Chevroletin alkuperäisosia avain kuin tähän asti. Länsi- ja Keski-Euroopassa on edelleen noin 2 000 Chevroletin huoltamoa, joiden puoleen voit kääntyä. Suomessa on 40 valtuutettua korjaamoa valmiina palvelemaan sinua. Löydät niiden osoitteet täältä.

Soita meille

Jos tarvitset apua tai lisätietoja, voit soittaa meille tai lähettää kysymyksesi/kommenttisi sähköpostitse. Jos tarvitset avustuspalveluja, voit soittaa Euro Servicen hätänumeroihin.


Vieraile Opelin sivustolla

Haluatko ostaa uuden Chevroletin? Se ei valitettavasti enää ole mahdollista. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Opel tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisella tekniikalla ja ominaisuuksilla varustettuja korkealaatuisia ja tyylikkäitä ajoneuvoja.

Omistajan käsikirjat ja tietoviihdejärjestelmien oppaat

Tarvitsetko suorituskykyä koskevia tietoja tai huoltotietoja? Haluatko parhaat neuvot Chevroletin käyttämiseen ja hoitamiseen? Löydät nämä tiedot ja paljon muuta autosi ohjekirjasta.

Ajoneuvon käytöstä poistaminen

Ajoneuvon käytöstä poistaminen

Kaikki hyvät asiat päättyvät joskus. Olemme varmoja että autosi palvelee sinua monen monta vuotta, mutta tiedämme myös sen että jonain päivänä on aika sanoa hyvästi.

Chevrolet kunnioittaa laillisia velvoitteita kierrätyspainotteisen suunnittelun ohella. Yli 85 % Chevrolet- tai GM-Daewoo-autosi osista on kierrätettävissä. Syyskuun 1. päivänä 2004 astui voimaan ajoneuvojen kierrätystä koskeva lainsäädäntö. Alla olevasta linkistä voit lähemmin tutustua lainsäädäntöön, kierrätysprosessiin ja löydät myös romuautojen vastaanottopaikat: www.autokierratys.fi


Euro-palvelun tiepalvelu

Euro-palvelun tiepalvelu

Aja aina täydellisellä varmuudella. Jos autosi kuitenkin jää tien päälle, Chevroletin Euro-palvelu tekee kaikkensa saattaakseen sinut määränpäähän helposti ja nopeasti. Palvelu on käytettävissä 36 kuukauden ajan uuden Chevroletin rekisteröimisen jälkeen. Palvelu on käytettävissä yli 40 Euroopan maassa, joten se on ihanteellinen automatkaa suunnitellessa.

Takuu

Chevrolet haluaa sinun nauttivan huolettomasta autoilusta. Olemme tehneet auton ostamisesta ja sen huollattamisesta takuuaikana mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa – ilman piilokustannuksia tai kalliita yllätyksiä. Autosi on erittäin luotettava, mutta jos jotain menee vikaan, apukin on lähellä. Suomessa on 37 huoltokorjaamoamme.