NCAP
Pin It
 

Chevrolet Captiva - Tehokkaampi. Käytännöllisempi. Määrätietoisempi.

Uusi Captiva on perheen SUV-malli, joka on valmis kaikkeen. Virtaviivaiset linjat, joita korostaa uudelleen muotoillut etu- ja takaosat, uhkuvat ajatonta tyylikkyyttä ja juuri oikean määrän tehoa ja määrätietoisuutta. Se on myös erittäin käytännöllinen ja monipuolinen: 7-istuimen malli, joka on valmis elämään.

 

Määrätietoista tyylikkyyttä

Konepellin alla oleva tehokas moottori näkyy Captivan ulkomuodon määrätietoisessa luonteessa.

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

Katso tämä video. Siitä ilmenee, mitä tarkoitamme tyylikkäällä ja käytännönmukaisella muotoilulla. Huomaa myös saattovalot ja LED-takavalot.

 

Silkkaa ajomukavuutta

Muotoillun konepellin alla on yksi kolmesta uudesta tehokkaasta moottoristamme– niissä on viimeisimmät manuaaliset tai automaattiset kuusiportaiset vaihteistot tehokasta ja tasaista ajoa varten.

Dieselmoottorit

Dieselvalikoimamme ei myöskään tuota pettymystä. Uusi turboahtimella varustettu 2,2 litran moottori on saatavilla kaksitehoisena: 163 tai 184 hv versiona Start/Stop-teknologialla ja käsikäyttöisellä vaihteistolla. Erinomainen yhdistelmä suorituskykyä ja polttoainetaloudellisuutta. 

Vaihteisto ja vetotapa

Valitsitpa sitten käsikäyttöisen tai automaattisen 6-vaihteen vaihteiston, etuvetoisen tai aktiivisen tarvittaessa toimivan nelivetojärjestelmän, huomaat Captivan korin olevan suunniteltu suurempaa ajoneuvon dynamiikkaa, parempaa kaarreajoa ja vaikuttavia vierintäominaisuuksia varten, jotta jokainen matkasi olisi miellyttävä.

 

Tilava ja korkealuokkainen sisätila suurella tavaratilalla

Uudessa Captivassa on kolme riviä modulaarisia istuimia, joiden ansiosta voit kuljettaa suuria kuormia tai jopa seitsemää matkustajaa. Kuljettajan ja etuistuimen matkustajan käytettävissä on kaksialueinen ilmastointi. Järjestelmä pitää kaikki matkustajat viileinä.

  • Uudessa Captivassa on avaimeton moottorin käynnistyskytkin
  • Paljonsäilytystilaa, älykäs viimeistely
  • Istuinlämmitys edessä ja kaksialueinen ilmastointi
  • Uudet korkealaatuiset viimeistelyt ja pinnat.
## Zoom

Katsele Captivan sisä- ja tavaratilan kuvat saadaksesi todellisen kuvan tästä määrätietoisesta kaupunkimaasturista.

 

Captivan turvaominaisuudet – nyt 5 NCAP-tähteö

Captivassa on jopa kuusi turvatyynyä – kaksi edessä ja sivuilla kuljettajan ja etuistuimen matkustajan paikalla, sekä verhoturvatyynyt takaistuimien ulommaisia matkustajia varten. Lisäksi turvallisuudesta huolehtivat kolmipisteiset turvavyöt vyönkiristimillä ja voimanrajoittimilla etuistuimissa sekä ISOFIX-kiinnityspisteet toisen istuinrivin ulommaisilla istuimilla lastenistuimien nopeaa ja varmaa kiinnitystä varten.

Ajoturvallisuutenne on prioriteettimme. On hyvä tietää, että luistonestojärjestelmäpitää sinut paikoillaan, että ajonvakautusjärjestelmä poistaa yli- ja aliohjauksen ja että jarrutehostin on valmis vähentämään jarrutusväliä hätätilanteessa. Kaikki edellä mainitut järjestelmät ovat vakiovarusteita.

Captivassa on toinenkin älykäs turvatoiminto: mäkilähtöavustin, joka auttaa estämään ajoneuvon "taaksepäin vierimisen" mäkilähdöissä.

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

Katso videolta, miten se toimii.

Alamäkeen ajaminen on helpompaa mäkihidastinjärjestelmän ansiosta. Tämän teknologian ansiosta ajoneuvo hidastaa automaattisesti jyrkissä alamäissä, jolloin jarrupoljinta ei tarvitse painaa yhtä voimakkaasti.

 

Lisävarusteet ja mukautus

Olemme kehittäneet laajan valikoiman lisävarusteita, jotta voit hyödyntää Captivan parhaalla tavalla. Valikoimaan kuuluvat mm. pyörätelineet, suksitelineet ja kattoboksit. Lasten turvallisuuden kannalta valikoimassa on tärkeitä turvavarusteita:

  • Lasten turvaistuin "Duo Plus"
  • Turvakaukalo "Baby Safe Plus"
  • Isofix-kiinnitysalusta turvakaukalolle "Baby Safe Plus"

Käytä tätä versiota, jos lisävarusteosiota tai -luetteloa ei ole.

Mikä malli sopii minulle? Tutustu Chevroletin mallitarjontaan!
All links are external and will open in a new window.